Vi möter snart ett nytt år, oanvänt och hoppfullt. Men klockorna ringer inte bara för något nytt utan även för det år som just har passerat oss. Ett år med många minnen att ta tillvara på. Livet går och ett ögonblick kommer aldrig mer igen. Därför är det så viktigt att vi i varje stund och i varje händelse finna något som är värt att minnas in i framtiden.

Nu sluter sig åter den rundel av tid som ett år utgör. Nu står vi alla inför ett nytt, ännu inte upplevt, år. Hur ska det bli? I stor utsträckning är det du och jag som har ansvaret för det. Många gånger blir det som man tänker. Tänk på det! Vad tänder din gnista inför 2020, vad går du igång på? Nu är det tid att rannsaka våra drivkrafter, justera färdriktningen, ställa in kompassen mot något nytt.

I det lilla perspektivet vill jag så gärna lyckas med att utrota tidsbristen. Jag vill ha roligt hemma, med min familj, med mina vänner och på jobbet. I det större perspektiv finns längtan efter att vi ska bry oss mer om varandra, och då tänker jag i hela världen. Albert Einstein sa en gång ”Det går inte att lösa problem med hjälp av samma tänkande som skapade dem”. Det är dags att tänka i nya banor. Hur tar vi bättre hand om varandra? Kan det vara så svårt att förstå att det enda som gäller är att göra gott för våra medmänniskor? I det fall vi förmår den goda egenskapen så styr detta hur vi gör våra val, oavsett det handlar om hur vi väljer vilka länder eller städer vi vill bo i, vilka företag vi väljer att arbeta med, eller den vänskap som formar vår framtid. VAR SNÄLL, DET SMITTAR.

Vi har ett nyår att minnas, ett nytt år tillsammans och jag känner att vi har ett riktigt, riktigt bra år framför oss. Så mina frågor till dig inför år 2020 och för det kommande decenniet är: Vad är din vision? Tänker du riktigt stort? Vad är din högsta dröm? Vad vill du ska hända när det är som bäst? Vad är ditt VARFÖR 2020?

Vi önskar dig A Brand New Year